Aktuelno 37

17.09.2024.

15:52

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića nakon hapšenja

Glumac Sergej Trifunović oglasio se nakon što je uhapšen u Hrvatskoj.

Izvor: B92.net

Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića nakon hapšenja
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

On je na Instagramu napisao:

"Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš uveče u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku", napisao je kratko Sergej citirajući Pitera O’Tula.

Podsetimo, nakon što je Sergej Trifunović uhapšen noćas na graničnom prelazu Bajakovo, on je danas saslušan u splitskom sudu.

Možda vas zanima

Glumac je saslušan na Županijskom sudu u Splitu. Saslušanje je trajalo više od dva sata, a sudija ga je prekinuo, oduzeo mu pasoš i izrekao mere predostrožnosti, pišu hrvatski mediji.

Policija je optužnicom tražila novčanu kaznu od 1.000 evra za prekršaj iz člana 5. i 30 dana zatvora za prekršaj iz člana 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prenose hrvatski mediji.

Iako je prvo najavio da će dati izjavu, nakon razgovora s advokatom Ivankom Šamijom, više nije razgovarao s medijima, a ubrzo je seo u taksi i napustio sud, piše Blic.

Kako je ranije prenela zagrebačka televizija N1, Trifunović je priveden zbog objave "neprimerenog sadržaja", kojom je ujedno na "grub način omalovažavao policiju i policijske službenike", navodeći da su mu splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.

Možda vas zanima

Trifunović je tada napisao i:

"Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi".

Takođe, dodao je:

"Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu".

Nakon sprovedenog postupka protiv Trifunovića će nadležnom opštinskom prekršajnom sudu biti podnet optužni predlog.

Za  televiziju N1 su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske podsetili da su u saopštenju od 10. septembra prošle godine obavestili javnost da će sprovesti istraživanje u vezi s objavom na društvenoj mreži u kojoj, kako navode, "muškarac omalovaža i vređa policijske službenike".

Utvrđeno je, naveli su, da postoji osnovana sumnja da je "muškarac prekršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je danas doveden u službene prostorije".

Podeli:

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: