Aktuelno 37

17.09.2024.

14:02

Novi detalji hapšenja Sergeja Trifunovića: Njegova supruga otkrila sve

Supruga glumca Sergeja Trufunovića, Isidora, oglasila se nakon što je on uhapšen u Hrvatskoj.

Izvor: Blic.rs

Novi detalji hapšenja Sergeja Trifunovića: Njegova supruga otkrila sve
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako otkriva, advokati su preuzeli slučaj, a ona još uvek nema informacije o Sergeju.

"Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili, niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti", rekla je Isidora Trifunović za Blic.

Možda vas zanima

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej Trifunović je na društvenoj mreži Instagram 10. septembra 2023. godine objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je on tu kaznu uredno platio.

"On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra, koju je uredno platio", rekla je kratko Isidora Trifunović za pomenuti medij.

Podsetimo, Isidora Trifunović se već prethodno oglasila na Instagramu, gde je napisala:

Možda vas zanima

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala. Uključujući fizičko nasrtanje granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je Isidora Trifunović.

Sergej Trifunović će u toku dana biti doveden u Split na Opštinski prekršajni sud, gde ga čeka novo suđenje, kako je prethodno izvestila Slobodna Dalmacija.

Podeli:

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: