Aktuelno 1

22.09.2024.

23:10

Kasandra sletela u Beograd: Pojaviće se u najpopularnijoj seriji FOTO/VIDEO

Koraima Tores, čuvena Kasandra, stigla je večeras u Beograd.

Izvor: B92.net

Kasandra sletela u Beograd: Pojaviće se u najpopularnijoj seriji FOTO/VIDEO
b92.net/ F.G.

Podeli:

Letom iz Bogote, glavnog grada Kolumbije, preko Pariza, oko 22.50 sletela je na beogradski aerodrom gde su je dočekale mnogobrojne medijske ekipe.

Tokom leta iz Bogote Koraima je na svom instagram nalogu najavila dolazak u Beograd i tako potvrdila da će učestvovati u seriji " Igra sudbine". Serija koja sada broji više od 1.180 emitovanih epizoda uvek je u vrhu gledanosti, a čuvena Kasandra doprineće još većem broju gledalaca.

Glumica je istakla da joj je drago što je stigla u Srbiju.

Koraima Tores stekla je veliku popularnost u Srbiji tokom 90-ih godina pršlog veka, kada se emitovala telenovela Kasandra u kojoj je igrala glavnu ulogu. Dešavanja iz serije mnogi su toliko primili k srcu da su tugovali i pisali pisma i peticije da se lik Kasandre oslobodi iz zatvora.

Ona je posetila Srbiju 1997. godine i navela je da je nakon toga počela da sluša i srpsku muziku i gleda naše filmove.

"Dolazi nam koleginica i to je baš dobar potez", rekla je glumica Sandra Bugarski, koja tumači lik Pančete u "Igri sudbine".

"Igra sudbine" najgledanija je domaća serija poslednjih godina, a snimljeno je više od 1.000 epizoda, a sada počinje i nova sezona pod nazivom "Tajne prošlosti".

Možete je pratiti svakog dana na TV Prva.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: