Aktuelno 132

17.09.2024.

11:55

Evo zašto je uhapšen Sergej Trifunović: Oglasila se hrvatska policija

Trifunović se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom profilu na Instagramu, nakon što je prošle godine počinio niz incidenata u Hrvatskoj i vratio se u Srbiju.

Izvor: Tanjug

Evo zašto je uhapšen Sergej Trifunović: Oglasila se hrvatska policija
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumac Sergej Trifunović sinoć je uhapšen na granici s Hrvatskom, nakon čega je sproveden u Split, gde će biti suđenje.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je da je Trifunović uhapšen noćas na graničnom prelazu Bajakovo prilikom ulaska u Hrvatsku i da će tokom dana biti doveden u Split na Opštinski prekršajni sud gde ga čeka novo suđenje.

Kako prenosi zagrebačka N1 tv., Trifunović je priveden zbog objave "neprimerenog sadržaja", kojim je ujedno na "grub način omalovažavao policiju i policijske službenike", navodeći da su mu splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.

Trifunović je tada napisao i:

"Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi".

Takođe, dodao jee:

"Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu".

Nakon sprovedenog postupka protiv Trifunovića će nadležnom opštinskom prekršajnom sudu biti podnet optužni predlog.

Za N1 tv. su iz PU splitsko-dalmatinske podsetili da su u saopštenju od 10. septembra prošle godine obavestili javnost da će sprovesti istraživanje vezano za objavu na društvenoj mreži u kojoj, kako navode, "muškarac omalovaža i vređa policijske službenike".

Utvrđeno je, naveli su, da postoji osnovana sumnja da je "muškarac prekršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je danas doveden u službene prostorije".

Podeli:

132 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: