Aktuelno 31

17.09.2024.

11:52

Supruga Sergeja Trifunovića o njegovom hapšenju: "Granična policija fizički nasrtala"

Supruga srpskog glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Trifunović, oglasila se nakon što je on sinoć priveden na granici s Hrvatskom.

Izvor: B92.net

Supruga Sergeja Trifunovića o njegovom hapšenju: "Granična policija fizički nasrtala"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ona je na Instagramu napisala da je prisustvovala ovom događaju, u kome je navodno bilo i fizičkog nasrtanja granične policije na njenog supruga, kao i da ne zna gde se Sergej trenutno nalazi.

Možda vas zanima

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala. Uključujući fizičko nasrtanje granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je Isidora Trifunović.

Uhapšen Sergej Trifunović

Podsetimo, prošlog septembra glumac je uhapšen u Splitu zbog vređanja policije i držanja psa bez nadzora. Protiv Trifunovića je policija tada podnela prijavu.

Možda vas zanima

On će tokom dana biti doveden u Split na Opštinski prekršajni sud, gde ga čeka novo suđenje, kako je prethodno izvestila Slobodna Dalmacija.

Podeli:

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: