Aktuelno 4

17.09.2024.

9:02

Slavni bend i dalje u haosu: Potukli se na bini, prekinuli turneju, a sad uradili ovo ViDEO

Poznata grupa Jane's Addiction bila je primorana da prekine turneja nakon haosa na sceni u Bostonu, kada je pevač Peri Farel udario gitaristu Dejva Navara.

Izvor: b92.net/NME

Slavni bend i dalje u haosu: Potukli se na bini, prekinuli turneju, a sad uradili ovo ViDEO
Profimedia

Podeli:

"Zbog stalnog obrasca ponašanja i psihičkih poteškoća našeg pevača Perija Farela, došli smo do zaključka da nemamo drugog izbora osim da prekinemo aktuelnu američku turneju. Naša briga za njegovo lično zdravlje i bezbednost, kao i za našu, nije nam ostavila alternativu. Nadamo se da će naći pomoć koja mu je potrebna", navode iz benda.

U međuvremenu, pevač Peri Farel se izvinio gitaristi Dejvu Navaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Navarro (@davenavarro)

"Ovaj vikend je bio neverovatno težak i nakon što sam imao vremena i prostora za razmišljanje, samo se izvinjavam svojim kolegama iz benda, posebno Dejvu Navaru, fanovima, porodici i prijateljima za moje postupke tokom nastupa u petak", naveo je Farel.

https://youtu.be/ayMakwwevqI?si=9OKe0Bf1uTK5GRAL

Inače, ovi legendarni alt rokeri iz Los Anđelesa nedavno su se vratili svojoj originalnoj postavi koju čine: Peri Farel, Dejv Navaro, Stiven Perkins i Erik Ejveri i posle 34 godine objavili svoj prvi, novi, zajednički album "Imminent Redemption".

Zatim su počeli seriju zajedničkih nastupa u Velikoj Britaniji, uključujući u Buš holu, pa su su najavili i američku turneju.

Međutim, tokom nedavnog nastupa u Bostonu, tenzije su kulminirale, Farel je vikao na Navara, potom je i gurnuo gitaristu i počela je tuča, koja je brzo prekinuta. Ostali su pokušavali da obuzdaju Perija, ali nastup je morao da bude prekinut.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: