Aktuelno 3

17.09.2024.

8:34

Uhapšen Paf Didi: Policija mu stavila lisice dok je bio sa sinom, evo za šta je optužen VIDEO

Hip-hop mogul Paf Didi uhapšen je u Njujorku, nakon racije koja je sprovedena po njegovim nekretninama na Beverli Hilsu i Majamiju, a kojima su prethodile seksualne optužbe.

Izvor: B92.net/Miror

Uhapšen Paf Didi: Policija mu stavila lisice dok je bio sa sinom, evo za šta je optužen VIDEO
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

Hip-hop mogul Šon Didi Kombs, poznatiji kao Paf Didi ili Pi Didi, uhapšen je u Njujorku, nakon racije koja je sprovedena po njegovim nekretninama na Beverli Hilsu i Majamiju u martu. Racijama su prethodile seksualne optužbe, prvu je u novembru 2023. podnela njegova bivša devojka Kasandra Kesi Ventura.

Pre nego što je reper uhapšen na Menhetnu, on je šetao po gradu sa sinom Kristijanom Kejsijem Kombsom, poznatim i kao King Kombs. Nosio je dugu crnu jaknu i, iako je bila noć, nosio je crne naočare za sunce.

"Razočarani smo zbog odluke da se nastavi nepravedno gonjenje od strane državnog tužioca. Šon Didi Kombs je muzička ikona, preduzetnik koji je stekao sve, porodičan čovek pun ljubavi i dokazani filantrop koji je proveo poslednjih 30 godina gradeći imperiju, obožavajući svoju decu i radeći na podizanju afroamerikanske zajednice", rekao je advokat slavnog repera Mark Anjifilo i dodao:

"On nije savršen, ali nije ni kriminalac. Svaka čast gospodinu Kombsu koji je sarađivao u ovoj istrazi i dobrovoljno se preselio u Njujork prošle nedelje u iščekivanju ovih optužbi. Molimo da zadržite svoju presudu dok ne budete imali sve činjenice o delima ovog nevinog čoveka, koji nema šta da krije i koji se raduje što će opratiti svoje ime na sudu".

Državni okružni tužilac Njujorka objavio je saopštenje na mreži Iks (nekadašnjem Tviteru), na nalogu "SAD Damian Villiams":

"Ranije večeras, federalni agenti su uhapsili Šona Kombsa, na osnovu zapečaćene optužnice koju je podigao SDNI. Očekujte da ujutru pređete na otkrivanje optužnice i tada ćemo moži više da kažemo".

Inače, televizija En-Bi-Si je u julu izvestila da Velika porota istražuje dokaze u vezi s istragom koja je pokrenuta povodom optužbi za seksualnu trgovinu i reketiranje. Potom je tužbu podnela i Davn Ričard iz Daniti Kane uz tvrdnje da ju je P Didi seksualno zlostavljao, omalovažavao i terorisao.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: