Aktuelno 2

18.03.2024.

9:30

Otkriven uzrok požara u kojem je izgorela kuća Kare Delevinj

Oglasili se njeni roditelji

Izvor: b92.net/Daily mail

Otkriven uzrok požara u kojem je izgorela kuća Kare Delevinj
Profimedia

Podeli:

Otkriven je uzrok požara u kojem je izgorela kuća manekenke i glumice Kare Delevinj, vredna 7 miliona dolara, a njeni roditelji su rekli da je reč o električnim instalacijama.

Kao što je ranije objavljeno, Karino imanje u Los Anđelesu bilo je zahvaćeno plamenom i na kraju izgorelo do temelja. Ona u trenutku razornog požara nije bila kod kuće, a vatrogasci su uspeli da spasu njene ljubimce.

Kako je ranije objavljeno, plamen je navodno primećen oko 3:52 časa, a vatrogasna služba Los Anđelesa je odgovorila nakon što je primila poziv oko 3:57 sati. Delovi krova su se urušili, a vatrogascima je, kako se navodi, trebalo oko dva sata da obuzdaju plamen.

Glumica se nakon požara oglasila na Instagramu i podelila fotografiju svoje dve persijske mačke, dajući fanovima do znanja da su njeni ljubimci bezbedni. Ona je zahvalila onima koji su prvi reagovali na suzbijanju plamena i gašenju požara.

Profimedia

Roditelji Kare Delevinj su potom otkrili uzrok požara koji je uništio vilu njihove ćerke vrednu 7 miliona dolara u Los Anđelesu. Njen otac je na upite medija odgovorio da je uzrok "struja", prenosi Dejli mejl. Njena majka je dodala da je njena ćerka bila "slomljena".

"Imala je sve u toj kući, ceo život“, rekla je Karina majka, a njen otac je kasnije dodao da je "nešto palo na dalekovod" usred veoma vetrovitog vremena u toj oblasti što je na kraju dovelo do požara.

Profimedia

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: