Aktuelno 0

16.09.2024.

17:00

Sudije "MasterChef"-a pokazale gde će se boriti novi takmičari: Sve je spremno za drugu sezonu VIDEO

Nova, druga sezona najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "Master Chef Srbija" počinje sa emitovanjem na programu Prve televizije, u četvrtak 19. septembra od 20:50 časova.

Izvor: B92.net

Sudije "MasterChef"-a pokazale gde će se boriti novi takmičari: Sve je spremno za drugu sezonu VIDEO
TV Prva

Podeli:

Pred sam početak nove sezone, sudije Nenad, Branko i Filip proštetali su kroz studio gde će se takmičiti nove nade kulinarstva.

Kuhinje u novom ruhu spremne su za nove kanididate koje će se svojim talentom, umećem i strpljenjem boriti za nagradu od čak 50.000 evra!

Osim kuhinja, sudije su pokazale i veliku prodavnicu u kojoj će takmičari, kuvari amateri, uvek moći da nađu sveže i kvalitetne namirnice, začine, dodatke i sve drugo što im je potrebno.

Na snimku koji su podelili na Instagramu, sudija Branko udelio je jedan savet zlata vredan svim budućim takmičarima:

"Moj najučestaliji savet je da budu opušteni jer, na kraju dana, ovo je igra", rekao je i dodao da im želi da uživaju kroz takmičenje.

Dok takmičari kuvaju, prže, peku, melju, mute, vode borbu sa vremenom, rešavaju zanimljive kulinarske zadatke, mi vas pozivamo da ih bodrite, navijate i uz vaše ukućane uživate u novim zadacima koje su njih pripremile sudije - vrhunski šefovi Branko Kisić, Fili Ćirić i Nenad Atanasković.

Od 19. septembra, u četvrtak u 20 i 50h i u petak u 21h, čekaju nas kvalifikacione epizode, kada će se takmičari prijatno iznenaditi! 

Garantujemo da će nova, druga sezona svima doneti osmehe, suze radosnice, ali i one druge, kao i da će biti zabavnije i još izazovnije!

Sudije tvrde da će sada biti još stroži, tražiće više znanja i veština u kuhinji, ali sve to je "njihov šarm" i čar druge sezone "MasterChefa Srbija" na Prvoj!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: