Aktuelno 1

16.09.2024.

17:26

Romantičan trenutak na dodeli nagrada: Martin Šort spasava Selenu Gomez na sceni VIDEO

Zvezde serije "Only Murders in the Building" Selena Gomez, Martin Šort i Stiv Martin predstavili su i dodelili nagradu Emi za najboljeg sporednog glumca u humorističkoj seriji.

Izvor: Index.hr

Romantičan trenutak na dodeli nagrada: Martin Šort spasava Selenu Gomez na sceni VIDEO
Profimedia

Podeli:

Dok su hodali ka pozornici, Selena Gomez je promrmljala: "Padam". Pored nje je hodao Martin Šort, koji joj je odgovorio: "Držim te, dušo." Nakon toga ju je uhvatio za ruku. Gledaoce dodele nagrade oduševila je ova slatka scena.

"Martin Šort rekao je Seleni 'držim te, dušo' kako bi se osećala ugodnije na pozornici. Toliko ih volim", "Tako je sladak", "Selena se mučila s haljinom, pa joj je Martin pomogao", neki su od komentara.

Mnogi gledaoci kažu da su Selena, Stiv i Martin imali sjajne fore na dodeli nagrada Emi. "Kakva je ovo čarobna noć pokušaja pamćenja imena ljudi", rekla je Selena Gomez, a Šort je dodao: "I pretvaranja da smo gledali njihove serije." Nizali su mnoge fore. Martin je rekao Stivu da mu je čast raditi s nekim ko izgleda kao da je pao i ne može da ustane, a Selena je oduševila gledaoce kada je spomenula "žene s mačkama bez dece".

"Dopustite mi da kažem kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez dece", rekla je.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: