Aktuelno 9

16.09.2024.

12:02

"Prvo sam zgrešila s njim, a onda mu rekla da mora da me oženi": Ovako su počeli Karleuša i Tošić

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se razveli posle 16 godina braka, a ovako je počela njihova ljubavna priča o kojoj je pričao ceo region.

Izvor: B92.net

"Prvo sam zgrešila s njim, a onda mu rekla da mora da me oženi": Ovako su počeli Karleuša i Tošić
ATAImages/M.M.

Podeli:

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se juče i zvanično razveli, a nekad su bili jedan od najpoznatijih parova na Balkanu.

Njihova ljubavna priča počela je 2007. godine, kada je Tošić bio mlad i perspektivni fudbaler, a  Karleuša je već tada bila velika zvezda.

"Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča", rekla je jednom prilikom Jelena.

Takođe, upravo ona je ispričala da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi.

"Sedeli smo u automobilu i slušali pesmu 'Pogledi u tami' Sergeja Ćetkovića, kad me je prvi put poljubio. Znala sam tog trenutka da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog, lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene", ispričala je Karleuša.

Kako je istakla, Duško je prvi muškarac koji je prelazio preko njenog agresivnog stava.

"Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču", ispričala je svojevremeno pevačica.

"On je bio uporan. Prvo sam 'zgrešila' s njim, a onda sam proverila koliko ima godina. Imao je 21 i rekla sam mu: 'Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš,'" prisetila se jednom Karleuša.

Ljubav je bila sve jača, Jelena je svaki slobodan trenutak provodila u Francuskoj gde je Duško igrao fudbal. Venčali su se na Vidovdan 2008. godine, a Jelena je sama dizajnirala svoju venčanicu.

Par je dobio ćerke Atinu i Niku, a Jelena je često isticala koliko joj znači duškova podrška.

Nevolje u raju su počele 2019. godine, kada se Jelena našla u centru jednog skandala, ali Duško je i tada ostao uz nju. Bio je uz nju i kada joj je umrla majka Divna...

Uprkos tome, nisu izostali problemi u braku i na kraju, posle 16 godina, odlučili su da se razvedu.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: