Aktuelno 1

16.09.2024.

9:49

"Trampove pristalice su ljute": Provokacije na dodeli Emi nagrada VIDEO

Dodelu Emi nagrada obeležili su i govori zvezda serije "Samo ubistva u zgradi".

Izvor: Index.hr

"Trampove pristalice su ljute": Provokacije na dodeli Emi nagrada VIDEO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Selena Gomez, Martin Šort i Stiv Martin izašli su na pozornicu kako bi predstavili i dodelili prvu nagradu večeri, za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji.

Njihove šale jako su se svidele gledaocima.

"Kakvo je ovo čarobno veče kada pokušavamo da zapamtimo imena ljudi", rekla je Gomez, a Šort se nadovezao: "I pretvaramo da smo gledali njihove serije." 

Nizali su mnoge šale, a Martin je rekao Stivu da mu je "čast da radi s nekim ko izgleda kao da je pao i ne može da ustane", a Selena je oduševila gledaoce kada je spomenula "childless cat ladies", odnosno žene s mačkama bez dece.

"Dopustite mi da kažem, kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez dece", rekla je. 

Ova šala je posebno privukla pažnju

Obožavatelje serije posebno je oduševila ova šala o ženama sa mačkama.

"Želim da Selena Gomez, Stiv Martin i Martina Šort budu domaćini dodele Oskara sledeće godine jer se ovakva hemija gotovo nikad ne viđa", "Kako su Stive Martin i Martin Šort uopšte otkrili da imaju ludu hemiju sa Selenom Gomez?", "Ko god da je pomislio da bi Selena super išla uz njih dvojicu, ta osoba je genijalna", "Trampove pristalice su ljute na Selenu zbog ove šale", neki su od komentara.

Selena i Tejlor su bliske prijateljice

Selenina šala izrečena je samo nekoliko dana nakon što je njena bliska prijateljica Tejlor Svift javno podržala potpredsednicu Kamalu Haris kao kandidatkinju na predsedničkim izborima u Americi.

Tejlor se na kraju objave potpisala kao "childless cat lady", što je bila referenca na izjavu kandidata Donalda Trampa za potpredsednika, J.D. Vansa, koji je rekao da SAD-om upravljaju "žene s mačkama bez dece" koje su nesrećne zbog svojih života i izbora koje su donele pa žele i ostatak zemlje da učine nesrećnim.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: