Aktuelno 5

15.09.2024.

14:21

Branislav Lečić pušten iz Urgentnog centra: Poznato u kakvom je stanju nakon udesa

Branislav Lečić danas je imao udes na beogradskom mostu Gazela.

Izvor: B92.net/Telegraf.rs

Branislav Lečić pušten iz Urgentnog centra: Poznato u kakvom je stanju nakon udesa
Marija Mladjen/ATAImages

Podeli:

Glumac je sada pušten iz Urgentnog centra, nakon što su mu obavljeni potrebni pregledi.

"Dobro sam. Stigao sam iz Urgentnog kući, sad sam sa decom. U Urgentnom su me malo zadržali, da me snime i iskontrolišu, ultrazvuk, rendgen i skener, ali je sve okej. Jedino što sam ugruvao lakat, levu ruku sam udario", rekao je glumac za Telegraf.

Ipak, bolnicu će opet morati da poseti, jer ima zakazane još neke preglede.

"Nalazi su u redi, ali ću se još pozabaviti time, neću stati. Sutra ću da odem na kontrolu, ima tu još stvari koje treba pogledati", rekao je Lečić za Telegraf.

Možda vas zanima

Podsetimo, glumac Branislav Lečić, koji je jutros rano doživeo saobraćajnu nezgodu na Gazeli, i koji se trenutno nalazi u Urgentnom centru, oglasio se danas za B92. net.

"I dalje sam u Urgentnom centru. Povreda nije ozbiljna, ugruvao sam levi lakat, ali lekari su insistirali da mi urade i ultrazvuk, skener, kardiovaskularni pregled", naveo je Lečić i ispričao nam šta se tačno dogodilo.

"Pala mi je koncentracija, verovatno zbog ove nagle promene vremena. Noćas sam se pokrivao s dva pokrivača, do juče samo s čaršafom. Nimalo mi nije prijao ovaj pad temperature, do pre neki dan nismo mogli da dišemo, a sada moramo da obučemo debele jakne. Mislim da je to uticalo na mene, udes se dogodio na ravnom, tačno na Gazeli. Ali, najvažnije je da nikog nisam povredio, niti sam ja ozbiljnije povređen", rekao je Lečić.

Jedino je, kako nam je rekao, automobil stradao.

"Udario sam levim delom, šteta je velika, stradali su far i limarija... Ali, to je najmanje bitno,  najvažnije mi je da nikoga nisam povredio", istakao je Lečić za naš portal.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: