Aktuelno 7

15.09.2024.

11:55

Branislav Lečić za B92.net: "Moram na skener, automobil je potpuno uništen"

Glumac Branislav Lečić, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu i dalje je u Urgentnom centru, a kako je B92.net istakao, lekari insistiraju da mu urade skener i još nekoliko pregleda.

Izvor: B92.net

Branislav Lečić za B92.net: "Moram na skener, automobil je potpuno uništen"
Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Podeli:

Glumac Branislav Lečić, koji je jutros rano doživeo saobraćajnu nezgodu na Gazeli, i koji se trenutno nalazi u Urgentnom centru, oglasio se za B92. net.

"I dalje sam u Urgentnom centru. Povreda nije ozbiljna, ugruvao sam levi lakat, ali lekari su insistirali da mi urade i ultrazvuk, skener, kardiovaskularni pregled", naveo je Lečić i ispričao šta se tačno dogodilo.

"Pala mi je koncentracija, verovatno zbog ove nagle promene vremena. Noćas sam se pokrivao s dva pokrivača, do juče samo s čaršafom. Nimalo mi nije prijao ovaj pad temperature, do pre neki dan nismo mogli da dišemo, a sada moramo da obučemo debele jakne. Mislim da je to uticalo na mene, udes se dogodio na ravnom, tačno na Gazeli. Ali, najvažnije je da nikog nisam povredio, niti sam ja ozbiljnije povređen", rekao je Lečić.

Jedino je, kako nam je rekao, automobil stradao.

"Udario sam levim delom, šteta je velika, stradali su far i limarija... Ali, to je najmanje bitno,  najvažnije mi je da nikoga nisam povredio", istakao je Lečić.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: