Aktuelno 4

14.09.2024.

19:45

Verenica Džefa Bezosa iznenadila sve otkrićem o njihovom svakodnevnom životu

Verenica osnivača Amazona i milijardera Džefa Bezosa, Loren Sančez, govorila je o njihovom zajedničkom, svakodnevnom životu i otkrila za magazin People kakva je njihova jutarnja rutina.

Izvor: Index

Verenica Džefa Bezosa iznenadila sve otkrićem o njihovom svakodnevnom životu
Profimedia

Podeli:

Istakla je da imaju mnogo obaveza, ali da uprkos tome pokušavaju da "žive normalnim životom".

"Ujutru kuvamo kafu i to je magičan trenutak u kojem samo nas dvoje razgovaramo", ispričala je Loren i dodala da kafu kuva onaj ko se prvi probudi. Takođe je otkrila da izbegavaju da odmah nakon buđenja proveravaju mobilne telefone.

"Džef je uveo to pravilo. Pokušavamo da jutra provedemo sami, samo nas dvoje, bez drugih ljudi", rekla je.

Takođe je napomenula da zajedno odlaze na trening i vežbaju kad god im to vreme dozvoli. Loren je nazvala Džefa "čudovištem u teretani".

"Naši su životi prilično normalni"

"Naši su životi prilično normalni, iako ljudi oko nas to ne misle. Naš svakodnevni život se uglavnom vrti oko brige o deci, kao i kod drugih roditelja", rekla je za Vogue prošle godine.

Inače, Bezos ima četvoro dece sa bivšom suprugom Mekenzi Skot, dok Loren ima dvoje dece sa bivšim mužem Patrikom Vajtsejlom i sina sa bivšim partnerom Tonijem Gonsalesom. "Svi se odlično slažemo", otkrila je tada.

Nedavno je Loren govorila o disleksiji

Podsetimo, Loren se nedavno rasplakala gostujući u emisiji Good Morning America. Naime, prisetila se teških trenutaka iz školskih dana i trenutka kada joj je učiteljica pomogla da reši veliki problem.

Otkrila je da ima disleksiju, ali da to tada nije znala, zbog čega se u školi osećala "glupo". Ispričala je da ju je jedna učiteljica poslala na testiranje za disleksiju, što joj je značajno pomoglo.

"Od lošeg učenika sam stigla do Univerziteta Južne Kalifornije i postala novinarka", ispričala je Loren.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: