Aktuelno 1

14.09.2024.

16:41

Demi Mur o teškoj dijagnozi Brusa Vilisa: "Moramo da prihvatimo ljude onakve kakvi su"

Demi Mur podelila je novosti o stanju bivšeg supruga Brusa Vilisa, dok se glumac bori sa frontotemporalnom demencijom.

Izvor: Index.hr

Demi Mur o teškoj dijagnozi Brusa Vilisa: "Moramo da prihvatimo ljude onakve kakvi su"
Profimedia

Podeli:

U petak se 61-godišnja glumica pojavila u emisiji The Drew Barrymore Show, a 49-godišnja voditeljka i glumica Dru Berimor se najpre prisetila njihovog zajedničkog rada na filmu iz 2003. godine, Čarlijevi anđeli: Punom brzinom.

"Kada smo snimali Čarlijeve anđele, Brus je došao i jednostavno se pridružio, otvorio je film. Radile smo s njim," prisetila se Berimor, koja glumca poznaje gotovo ceo život, još iz vremena kada je, kako kaže, zarađivao kao barmen u njujorškom Cafe Centralu. Berimor je pitala koleginicu Demi Mur, bivšu Vilisovu suprugu, kako je on sada, prenosi The New York Post.

Profimedia

Demi Mur otkrila koje savete daje svojim ćerkama

"S obzirom na sve, stabilno je," odgovorila je Mur, koja je sa zvezdom brojnih akcionih hitova bila u braku od 1987. do 2000. godine, tokom kojeg su dobili ćerke Rumer (36), Skaut (33) i Talulu (30). U daljem razgovoru, otkrila je savete koje daje svojim ćerkama dok se nose sa očevim zdravstvenim problemima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

"Ono što kažem svojoj deci je da ljude prihvate onakve kakvi su sada. Nemojte se držati toga ko su oni bili ili ko želite da budu, već ko su oni u ovom trenutku. U tome ima toliko lepote, radosti i ljubavi," rekla je Demi. Takođe je otkrila da se trudi da provodi što više vremena sa Vilsom i njihovom porodicom. Nakon razvoda, bivši par je ostao izuzetno blizak. Demi Mur je čak prisustvovala Vilisovom venčanju 2009. godine, kada se oženio sa Emom Heming Vils, s kojom ima ćerke Mabel (12) i Evelyn (10). Glumica je bliska i sa Emom, a cela porodica često zajedno slavi praznike i rođendane. Pre četiri godine, čak su bili zajedno u karantinu u Ajdahu tokom pandemije COVID-19.

Od čega boluje Brus Vilis?

Frontotemporalna demencija je retka vrsta demencije koja izaziva probleme sa ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pikova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi uključuju promene u ličnosti i ponašanju, kao i poteškoće u govoru. Ova vrsta demencije utiče na frontalni i temporalni režanj mozga, gde dolazi do oštećenja zbog bolesti. Uzrok nije poznat, ali često postoji genetska komponenta.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: