Aktuelno 4

14.09.2024.

13:58

Šer odustala od borbe za starateljstvo nad 48-godišnjim sinom

Pevačica Šer više neće tražiti starateljstvo nad sinom Ilajdžom Blu Olmanom (48).

Izvor: Index.hr

Šer odustala od borbe za starateljstvo nad 48-godišnjim sinom
Profimedia

Podeli:

Devet meseci nakon što je pevačica podnela zahtev za starateljstvo nad sinom, navodeći njegove navodne probleme sa zavisnošću, magazin People izveštava da su majka i sin postigli privatnu nagodbu.

"Tim je uspešno branio Eliju, što je rezultiralo time da je Šer dobrovoljno odbacila njen zahtev. Ovaj ishod omogućava stranama da se usredsrede na obnavljanje porodičnih odnosa", rekli su Olmanovi advokati.

Iako se ni Olman ni Šer nisu pojavili na sudu, njen advokat Gabrijel Vidal kaže da su stvar rešili privatno, ali da Šer zadržava pravo da podnese zahtev ako bude potrebno.

Šer nije dobila starateljstvo nad bolesnim sinom, sledi velika borba FOTO

Elijeva supruga je rekla da je Šer "nesposobna" za starateljstvo

Podsećanja radi, Šer je krajem decembra 2023. zatražila kontrolu nad finansijama svog 48-godišnjeg sina jer se plaši da on ne može da upravlja sopstvenim finansijskim sredstvima zbog navodne zloupotrebe droga. Odnosno, veruje da će "sva sredstva koja stignu do Ilajdže odmah biti potrošena na drogu i tako će ga ostaviti bez sredstava za život, dovodeći njegov život u opasnost".

Ilajdžina supruga Marieangela King ranije je izjavila da je Šer "manično depresivna i nesposobna" da bude staratelj njenog sina. U sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Marieangela King tvrdi da bi pevačevi pokušaji da kontroliše Allmanove finansijske odluke "ugrozili njegov dalji oporavak od zloupotrebe supstanci".

"Šer nije sposobna da upravlja sopstvenim sredstvima, a kamoli sinovljevim", napisao je King u dokumentima.

"Koliko ja znam, podnositeljka zahtevanikada nije znala sigurnosni pin za svoj dom, ne vozi, ne kuva i ne oblači se sama, a priznala mi je da je "manično depresivna", objasnila je supruga Elija Blu Olmana.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: