Aktuelno 31

14.09.2024.

10:07

Transrodna ćerka Ilona Maska ga prezrela zbog reči upućenih Tejlor Svift: "To je odvratno"

Vivijan Džena Vilson, transrodna ćerka Ilona Maska, osudila ga je zbog objave u kojoj je ponudio Tejlor Svift da joj "napravi dete" nakon što je u izboru za američkog predsednika podržala Kamalu Haris.

Izvor: B92.net

Transrodna ćerka Ilona Maska ga prezrela zbog reči upućenih Tejlor Svift: "To je odvratno"
EPA/ BRITTA PEDERSEN / POOL

Podeli:

Pevačica je na Instagramu pozvala ljude da glasaju za Kamalu, završivši post rečima:

S' ljubavlju, dama s' mačkama koja nema dece", napisala je Tejlor nakon čega se Mask se oglasio na mreži X.

"U redu, Tejlor. Pobedila si. Napraviću ti dete i čuvaću tvoje mačke svojim životom", napisao je Ilon Mask i šokirao javnost.

Možda vas zanima

Zbog ove izjave dobio je kritike mnogih koji ovo smatraju seksističkim. Njegova ćerka Vivijan je nakon svega iskazala podršku Tejlor Svift na Threads-u.

"Tajming Tejlor Svift da podrži Kamalu Haris iskreno nije ogao biti bolji. Jedva čekam da vidim "Swifties" (njene fanove) na biralištima! Glasajte za plavo", napisala je ona, misleći na Demokratsku stranku, odnosno Kamalu.

Nakon toga se osvrnula na Maskovu objavu.

"Da, videla sam taj tvit. Gnusna glupost muškarca koji je u neželjenom celibatu. Zaista nemam šta da dodam, jednostavno je odvratno. Očigledno. Ako ne vidite šta tu nije u redu, vi ste u problemu. Ja samo želim da kažem svojim pratiocima da ne dozvoljavate da ljudi tako razgovaraju s vama, to je odvratno, ponižavajuće i neverovatno seksistički", napisala je ona.

Možda vas zanima

Inače, neželjeni celibat se na engleskom označava kao incel (involutery celibate). To je pokret muškaraca koji misle da ne mogu uspostaviti bilo kakav kontakt sa ženama.

Podeli:

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: