Aktuelno 12

14.09.2024.

13:21

Influenserka jurila autom pod dejstvom narkotika, usmrtila dvoje ljudi: Objavljen snimak sa mesta nesreće

Influenserka Mejsi Marija Laters Mari izazvala je saobraćajnu nesreću u Majamiju prošlog meseca u kojoj su dve osobe poginule, a dve povređene.

Izvor: Klix.ba

Influenserka jurila autom pod dejstvom narkotika, usmrtila dvoje ljudi: Objavljen snimak sa mesta nesreće
Shutterstock/Kichigin

Podeli:

Sada su objavljeni uznemirujući snimci sa kamere sa uniforme policajca.

Naime, vidi se da je influenserka pokušala da pobegne sa mesta nesreće, ali su je prolaznici uhvatili. Nakon nesreće, snimljena je gola na putu dok ju je zadržavala policija. Vrištala je i povraćala. Priznala je da je bila pod uticajem droge zvane tusi, koja je poznata i kao "ružičasti kokain".

Policija je saopštila da je Mejsi Marija tvrdila da ima kristalnu kuglu i da dolazi iz budućnosti. Tužioci su kasnije podelili toksikološki izveštaj. U njenom organizmu je bilo još nekoliko droga, ali ne i alkohola.

Možda vas zanima

završio na sudu

Uhapšen glumac Tajris Gibson

Glumac Tajris Gibson, poznat po svojoj ulozi u franšizi filmova "Brzi i žestoki", uhapšen je u ponedeljak jer nije platio alimentaciju bivšoj supruzi Samanti Li.

12:47

10.9.2024.

7 d

Protiv nje je podneto 10 prijava, među kojima su one za nesavesnu vožnju, vožnju sa isteklom dozvolom, nanošenje povreda i bekstvo sa lica mesta...

Bila je u kućnom pritvoru nakon što je platila kauciju. Međutim, ponovo je uhapšena nakon dve dodatne optužbe za ubistvo.

Možda vas zanima

"Ona je apsolutna opasna za zajednicu jer je počinila ubistva i vozila bez dozvole. Na osnovu njenih izjava može se zaključiti da ima određene smetnje. Da nije bilo građana koji su je zaustavili, ona bi pobegla", rekao je sudija Mindi S. Glazer.

@nbcsouthflorida Horrific moments caught on camera!⁠ ⁠ Police body camera footage shows the moments after a self-proclaimed social media model allegedly drove under the influence and caused a crash that killed two people in downtown Miami.⁠ ⁠ The bodycam footage shows Maecee Marie Lathers, 24, face down on the ground, topless, screaming and vomiting after she allegedly crashed her white Mercedes into two other vehicles and killed Abraham Molina and Jesus Rubio.⁠ ⁠ #miami #crash #model ♬ original sound - NBCSouthFlorida

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: