Aktuelno 18

14.09.2024.

9:00

Glumica doživela moždani udar sa samo 20 godina: "Mislili su da se drogiram"

Glumica Obri Plaza prisetila se perioda kada je bila paralizovana i nije mogla da govori nakon iznenadnog moždanog udara.

Izvor: Jutarnji.hr

Glumica doživela moždani udar sa samo 20 godina: "Mislili su da se drogiram"
Profimedia

Podeli:

Imala je svega 20 godina.

"Najluđa stvar u vezi s' tim je da se to dogodilo usred rečenice", prenosi Page Six njene reči.

Plaza je objasnila da je trebalo da se nađe sa prijateljima kada je iznenada imala moždani udar.

"Ušla sam u njihov stan, nisam ni skinula jaknu, a već se desilo", rekla je zvezda koja je bila potpuno paralizovana, ali samo na minut.

Možda vas zanima

"Izgubila sam motoriku na neko vreme. Najstrašnije je bilo to što sam zaboravila da govorim", objasnila je ona i dodala da su njeni prijatelji mislili da se šali. Ipak su je posle nekoliko minuta pitali da li da pozovu hitnu pomoć.

"Bila sam dovoljno svesna da potvrdno klimnem glavom. I stalno sam klimala jer sam znala da nešto zaista, stvarno nije u redu. Ali nisam znala šta je to i nisam mogla da govorim", priseća se Plaza.

U bolnici nisu verovali da ona nije uzimala drogu, jer su smatrali da je premlada da tek tako doživi moždani udar.

Možda vas zanima

"Nisam baš ništa unosila u svoj organizam tog dana... Osim pilula za kontracepciju. Fizički sam izgledala dobro, ali nisam mogla da govorim i bila sam zbunjena. Takođe, nisam mogla ni da pišem", rekla je glumica koja je morala da sačeka dva sata u hitnoj pomoći da sazna šta joj je.

Nekoliko noći provela je u bolnici, a zatim se vratila kući. Pazila ju je porodica, a potom je išla na kognitivne terapije nekoliko nedelja pre nego što se vratila na koledž u Njujorku.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: