Aktuelno 21

13.09.2024.

18:13

Srbi iznervirali Amerikanku i to zbog jedne uobičajene stvari: "To je uvredljivo, ispod standarda" VIDEO

Tiktokerka Bler iz Amerike već duže vreme živi u Srbiji. Ona sa svojim pratiocima deli iskustva iz Beograda, a jedna stvar koja ju je iznervirala pomalo je zbunila Srbe.

Izvor: B92.net

Srbi iznervirali Amerikanku i to zbog jedne uobičajene stvari: "To je uvredljivo, ispod standarda" VIDEO
Shutterstock/BalkansCat

Podeli:

Naime, nju vređa jedna stvar koja je kod nas uobičajena – poziv na kafu.

Bler smatra da je to ispod standarda i da je takav poziv na sastanak oličenje nedovoljnog truda.

"Da li su izlasci na kafu popularni u Beogradu? Hajde da pričamo o tome. Dok hodam okolo uvek dobijam komentare od lokalaca ili turista koji me pitaju: 'Prelepa si, šta te dovodi u Srbiju, mogu li da te izvedem negde na kafu?' To je pomalo uvredljivo. Jasno mi je da sam im zanimljiva jer sam egzotična, Amerikanka i strankinja. Kod Amerikanaca je poziv na kafu tako ispod standarda. Kao da kažu – ona nema visoka očekivanja, ajde da je pozovem na kafu", rekla je Bler u video-snimku.

@blairinbelgrade Coffee dates universally are low-effort, and I'm surprised that I've been asked out on coffee dates in Belgrade. Serbian ladies, would you accept a coffee date? #Belgrade #Beograd #Serbia #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #dating #coffeedate #blairinbelgrade ♬ original sound - Blair In Belgrade

Upitala je i Srpkinje da li one to smatraju pozivom na sastanak bez truda, a komentari su ubrzo počeli da se nižu.

"Večera se smatra preozbiljnom za prvi sastanak. Izaći na piće je normalna stvar ovde", "To je normalno ovde. Mi volimo da pijemo kafu, to je dobra prilika da sednemo i ispričamo se", "To je samo sleng, ne radi se samo o kafi", samo su neki od komentara.

Podeli:

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: