Aktuelno 2

13.09.2024.

13:47

Nakon što je ostavila muža preko Instagrama, princeza Dubaija ponovo zaprepastila javnost FOTO

Arapska princeza Sheikha Mahra nedavno je iznenadila javnost kada je ostavila supruga Mohameda Bin Rashida bin Mana Al Maktuma javno, putem Instagram objave.

Izvor: B92.net

Nakon što je ostavila muža preko Instagrama, princeza Dubaija ponovo zaprepastila javnost FOTO
Ironika/Shutterstock

Podeli:

Sada, ona ponovo zaprepašćuje svojim novim postupkom. Naime, princeza je pokrenula prodaju svog parfema kojem je simbolično dala naziv "Divorce", odnosno razvod.

Ovo je prvi proizvod njenog brenda "Mahra M1", a mnogi su ovaj njen potez osudili te joj poručili da razvod nije tema za šalu i sprdnju.

"Sram vas bilo. Da li je razvod šala? Razvod je ozbiljna stvar. Kako to možete slaviti ili pokušati da ga prodate?", "Iskorišćavaš privatne probleme za prodaju parfema. Prilično patetično", samo su neki od komentara na koje se arapska princeza nije osvrtala.

Možda vas zanima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mahram1.official

Takođe, bilo je i onih koji su pohvalili ovaj njen korak.

"Volim ovu novu generaciju hrabrih žena. Posvećeni smo poslu i više ništa ne tolerišemo", "Razvod je odlično uticao na tebe", glase komentari podrške.

Podsetimo, princeza Dubaija je u julu putem Instagrama javno ostavila supruga te otkrila da ju je prevario.

Princeza Dubaija šokirala, ostavila supruga putem Instagrama: "Dragi mužu..." FOTO

"Dragi mužu, pošto si zauzet drugim prijateljima, ovim putem proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", navela je ona u objavi.

Ovim je ispoštovala muslimansku tradiciju trostrukog odricanja, koja nalaže da se mora tri puta zaredom izjaviti da se neko razvodi, čime par biva razveden, bar u očima islama. Ova praksa naziva se "talaq thalatha".

Par od tada ne prati jedno drugo na društvenim mrežama i uklonili su sve zajedničke fotografije sa svojih naloga.

Možda vas zanima

Nako toga nije bilo zvanične izjave kraljevske porodice Maktum, koja vlada Dubaijem i iz koje potiče Sheikha Mahra. Ona i Muhamed su se venčali prošlog maja, a ćerkicu su dobili pre četiri meseca.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: