Aktuelno

13.09.2024.

10:37

Pripremite se za drugu sezonu "MasterChefa Srbija": Od 19. septembra na TV PRVA

Željno iščekivane epizode najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua biće na programu Prve televizije četvrtkom u 20.50 i petkom u 21.00!

Izvor: Prva.rs

Pripremite se za drugu sezonu "MasterChefa Srbija": Od 19. septembra na TV PRVA
TV Prva

Podeli:

Da je u kuhinji "MasterChefa Srbija" uvek užurbano i interesantno, svedočićemo svakog četvrtka i petka, u novoj sezoni takmičenja koje počinje od 19. septembra na Prvoj televiziji!

Novi takmičari pokazivaće svoja umeća i znanja u pripremi ukusnih zalogaja iz nedelje u nedelju. I oni će se, kao i njihove kolege kuvari amateri u sezoni za nama, truditi da osvoje laskavu titulu "MasterChefa Srbija" i nagradu od 50.000 evra.

Dok oni kuvaju, prže, peku, melju, mute, vode borbu sa vremenom, rešavaju zanimljive kulinarske zadatke, mi vas pozivamo da ih bodrite, navijate i uz vaše ukućane uživate u novim zadacima koje su njih pripremile sudije - vrhunski šefovi Branko Kisić, Fili Ćirić i Nenad Atanasković.

Pozivamo vas da zajedno sa njima i sami prpremate ukusna jela, naučite nešto novo ili samo uživate uz njihove zgode i nezgode u drugoj sezoni "MasterChefa Srbija" koji je već uveliko okupio verne fanove među gledaocima.

Pred sudijskom trojkom je, kao i uvek, ozbiljan zadatak. Nenad, Filip i Branko moraju da od prijavljenih takmičara izaberu one prave, one koji će boriti za nagradu - titulu "MasterChefa Srbija" i ček od 50 hiljada evra.

Od 19. septembra, u četvrtak i petak čekaju nas kvalifikacione epizode, kada će se takmičari prijatno iznenaditi! 

Garantujemo da će nova, druga sezona svima doneti osmehe, suze radosnice, ali i one druge, kao i da će biti zabavnije i još izazovnije!

Sudije tvrde da će sada biti još stroži, tražiće više znanja i veština u kuhinji, ali sve to je "njihov šarm" i čar druge sezone "MasterChefa Srbija" na Prvoj!

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: