Aktuelno 0

13.09.2024.

9:29

Preminula zvezda "Karate Kida"

Glumac Čad Mekvin preminuo je u 63. godini.

Izvor: b92.net/Fox news

Preminula zvezda "Karate Kida"
Profimedia

Podeli:

O smrti sina holivudske ikone Stiva Mekvina, javnost je obavestio advokat Mekvina, Artur H. Barens.

"Teška srca objavljujemo smrt Čada Mekvina, sina slavnog glumca Stiva Mekvina. U 2020. godini, Čad je zadobio povredu od koje se nikada nije potpuno oporavio", rekao je Barens za Fox News Digital.

Možda vas zanima

Čad Mekvin najpoznatiji je po ulozi Dača, jednog od nasilnika u originalnom filmu "Karate Kid" i njegovom nastavku "Karate Kid II". Takođe je glumio u filmovima kao što su "Njujorški policajac" i "Crvena linija," a prema Variety-ju, postojali su planovi da reprizira svoju ulogu iz "Karate Kida" u Netfliksovom spin-ofu "Cobra Kai".

Van glume, Mekvin se fokusirao na auto-trke, poput svog slavnog oca.

Možda vas zanima

tuga

Glumac preminuo tokom predstave

Ruski glumac Leonid Remnev preminuo je tokom predstave u pozorištu u Nižnjem Novgorodu, saopštio je regionalni ogranak Sindikata pozorišnih radnika.

8:35

26.8.2024.

22 d

"Njegova strast prema trkama ne samo da je isticala njegov izuzetan talenat, već je služila i kao način da oda počast očevom nasleđu, kao svedočanstvo vrednosti koje su mu usađene. Svoju strast, znanje i posvećenost porodičnom nasleđu preneo je na svoju decu, Čejsa i Medison, koji će nastaviti da pišu priču o Mekvinovima" naveo je Barens u izjavi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: