Aktuelno 8

12.09.2024.

14:17

Snimali erotski film na plaži u Grčkoj, pa glavnog glumca za zadnjicu ugrizla kornjača

Neverovatan incident desio se u grčkom gradiću Anavisos kada je glavnog glumca erotskog filma za vreme snimanja za zadnjicu ugrizla kornjača.

Izvor: b92.net/TV Mega

Snimali erotski film na plaži u Grčkoj, pa glavnog glumca za zadnjicu ugrizla kornjača
Shutterstock/Song_about_summer

Podeli:

Ekipa koja je snimala erotski film u grčkom gradiću Anavisos suočila se s neverovatnim napadom. Glavnog glumca je za zadnjicu ugrizla kornjača.

Kako je ispričao za grčku televiziju Mega, ovaj glumac i instruktor ronjenja, koji se predstavio samo kao Nektarije, sve se dogodilo "brzinom svetlosti".

"Snimali smo jednu od glavnih scena tik do mora, kada sam čuo neobičan zvuk. To je trajalo, pa sam odlučio da proverim o čemu je reč. Kao instruktor rojenja, pretpostavio sam da je neka životinja u problemu", rekao je Nektarije. Dodao je:

"Ispostavilo se da je kornjača poznata po nazivu kareta-kareta, tražila pomoć, bila se uplela u uže. Prišao sam joj i uspeo sam da je oslobodim", naveo je Nektarije, koji ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli šta će potom da se desi.

Shutterstock/Maximillian cabinet

"Znao sam da je uplašena, pridržavao sam je dok je plivala, nebrojeno puta sam plivao pored njih. A, onda, dok sam prolazio ispred nje, ona me je ugrizla za zadnjicu. Nije bio jak ugriz, ali pošto sam počeo da krvarim, morali smo da prekinemo snimanje", objasnio je glumac.

"Čuo sam i druge incidente ozbiljnije od mog. Dobro je što ima toliko aktivnog morskog života, ali ako se samo kupate i neka od životinja vas napadne, to je već problem", istakao je Nektarije, a na televiziji je prikazan ceo incident.

"Stradao sam jer sam hteo da napravim dobro delo, a posle svega ne bih nikome savetovao da uradi ovo što sam ja uradio. Najmudrije i najispravnije je pozvati stručnjaka", zaključio je glavni junak erotskog filma i bizarnog incidenta o kojem se danima priča u tom delu Atinske rivijere.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: