Aktuelno 9

11.09.2024.

18:49

Susret sa svetskom zvezdom u Londonu presudno uticao na Boru: "Idi u...Vrati se u Beograd"

Bora Đorđević je svojevremeno ispričao kako je u Londonu sreo Ijana Gilana iz grupe Dip parpl i kako je zbog tog susreta odlučio da se vrati u Beograd.

Izvor: Telegraf.rs

Susret sa svetskom zvezdom u Londonu presudno uticao na Boru: "Idi u...Vrati se u Beograd"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Život Bore Đorđevića bi, kako se ovih dana može čuti, i to ne samo od njegovih prijatelja, bio sjajna osnova za dobar film.

Svojevremeno je lično on u jednoj televizijskoj emisiji pričao o susretu s legendarnim pevačem grupe Dip parpl (Deep Purple) Ijanom Gilanom, koji ga je motivisao da se vrati u Beograd.

"Postali smo strašno veliki, veći nego što možemo da podnesemo. I, naravno, otuđili smo se. Malo od ljudi koji su nas napravili velikim. Dok jednog dana nisam sreo Iana Gilana, mog idola. Pošto smo sarađivali sa Džonom Mekojom, odemo u London da se vidimo sa Džonom, da se nešto dogovorimo. Gilan bend je snimao neki spot i čekamo ih u pabu. I dolazi ceo bend u pab, dolazi Ijan Gilan, zvezda par ekselans. U međuvremenu, mi smo se okružili telohraniteljima... Duže je trajalo slikanje i davanje autograma nego sam koncert. I dolazi Ijan Gilan i pita me: 'Šta piješ?' Ja gledam, ne mogu da verujem. Ja kažem konjak. Pitam moju bivšu šta ona pije, ona kaže konjak. I vidiš veliku svetsku zvezdu nosi tacnu, probija se kroz narod i nosi dva konjaka. I rekoh:'Boro, idi u... Vrati se u Beograd. Otpusti sve telohranitelje', ispričao je Bora i dodao: 

"Odlučih da ostanem normalan i da odem i u kladionicu, i na pijacu, i u kafanu i bilo gde sasvim normalno i da ponovo ostvarim tu vezu sa ljudima koji su nas napravili velikim. I tako je ostalo, hvala Bogu, do danas", ispričao je Bora u emisiji emitovanoj u "Oko magazinu" na RTS-u.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: