Aktuelno 4

11.09.2024.

8:00

Devojku urnisali jer je prekršila glavno pravilo na venčanju: "Imaj malo pristojnosti" FOTO

Influenserka Tahlia Skaines, koja ima više od 830 hiljada pratilaca na Instagramu, pojavila se nedavno na jednom venčanju u beloj haljini.

Izvor: B92.net

Devojku urnisali jer je prekršila glavno pravilo na venčanju: "Imaj malo pristojnosti" FOTO
Shutterstock/DocPhotos

Podeli:

Zbog ovoga su je napali mnogi u komentarima, međutim, Tahlia tvrdi da je bela boja bila dress kod za ovu svečanost.

"Prekrasan dan za slavlje ljubavi", napisala je ona uz fotografiju sa vančanja na Baliju, na kojoj nosi dugu belu haljinu. Odmah po objavljivanju fotografije, pratioci su joj sasuli kritike u komentarima, jer mnogi smatraju da je bela boja zabranjena na venčanjima, jer mlade nose belu venčanicu.

Možda vas zanima

"Ozbiljno? Čak i ako ne postoji kodeks oblačenja, zar si zaboravila da ovaj dan nije tvoj? Nosila si gotovo identičnu haljinu kao mlada. Imaj malo pristojnosti", "Odjednom se pojavljuje novi kandidat za narcisa godine", "Zašto imaš potrebu tako da se obučeš  za venčanje prijatelja, "Ovo nije prikladna haljina za venčanje", neki su od komentara ispod objave.
 

Tahlia je "hejterima" odgovorila na kritike na svom YouTube kanalu.

Možda vas zanima

"Tema venčanja bila je bela boja", rekla je influencerka te dodala da u početku nije znala koji je dres kod, već je saznala dva dana pre samog venčanja.

"Videla sam pozivnicu pre devet jeseci i ne sećam se da je tada pisao dres kod", rekla je Tahlia i objasnila da je već isplanirala što će nositi, ali je kasnije saznala za pravila oblačenja, pa je u poslednjem trenutku tražila novu odeću.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: