Aktuelno

12.09.2024.

19:49

"MasterChef Srbija - specijal" na Prvoj: Gde su sada takmičari iz prve sezone? VIDEO

"MasterChef Srbija - specijal" stiže nam ovog četvrtka, 12. septembra u 20.50, u susret drugoj sezoni poznatog kulinarskog šoua, koja vas na programu Prve televizije čeka od 19. septembra!

Izvor: Prva.rs

"MasterChef Srbija - specijal" na Prvoj: Gde su sada takmičari iz prve sezone? VIDEO
TV Prva

Podeli:

Naš voditelj Miloš Urošević domaćin je specijalne emisije u kojoj će takmičari iz prethodne sezone zajedno sa trojicom sudija Filipom, Brankom i Nenadom otkriti sve pikanterije koje se dešavaju iza kulisa!

Ne propustite sočne detalje o tome kako se podgreva atmosfera na snimanju, kako izgleda kada je neko "mirođija u svakoj čorbi" i koji je to tajni recept za titulu vrhunskog majstora kuhinje.

Kako se sudije pripremaju za novu sezonu? Šta nas sve očekuje od 19. septembra? Da li će nova sezona biti napetija od prethodne? Da li će sad već dobro poznati takmičari iz prve sezone imati tremu zbog ponovnog susreta sa sudijama? A da li su se sudije u međuvremenu već sretale s nekima od njih? Sve ove odgovore možete pronaći u ovom "delikatesnom specijalu" koji će vam pomoći da skratite vreme do idućeg četvrtka i početka druge sezone!

Takmičari iz prve sezone će u specijalnoj emisiji, 12. septembra s početkom u 20.50, s publikom Prve podeliti koliko im se život promenio nakon učešća u prvoj sezoni, a sudije ih ovoga puta neće ocenjivati... Doduše, osim možda malo kroz specijalno osmišljene zadatke, zato budite uz Prvu ovog četvrtka u 20.50 i saznajte o čemu je reč...

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: