Aktuelno 5

10.09.2024.

14:17

Posle oglašavanja Kejt Midlton o bolesti, Hari i Megan postupkom razbesneli javnost

Kejt Midlton je juče objavila da je završila sa hemioterapijama, a potez koji su Megan Markl i princ Hari povukli nedugo nakon toga, razbesneo je mnoge.

Izvor: B92.net

Posle oglašavanja Kejt Midlton o bolesti, Hari i Megan postupkom razbesneli javnost
Profimedia

Podeli:

Naime, samo nekoliko sati nakon saopštenja Kejt, Netfliks je najavio novi dokumentarac o Megan Markl i princu Hariju.

Par je 2020. potpisao ugovor od 100 miliona dolara sa ovim servisom za striming, a sada su objavljene i fotografije nove dokumentarne serije pod nazivom POLO.

"POLO je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa na brzi svet sporta. Od Archevell Productions i Boardvalk Pictures, premijerno ovog decembra samo na Netfliksu“, stoji u zvaničnom saopštenju.

Kejt Midlton završila lečenje raka: "Ovih 9 meseci je bilo neverovatno teško" VIDEO

Kao i kod dokumentarca Hari i Megan, iza serije POLO stoji njihova produkcijska kuća Archevell Production.

Mnogi su zamerili poznatom paru što je ovo objavljeno neposredno posle oglašavanja Kejt Midlton i saopštenja dobrih vesti o njenom zdravlju, što se vidi iz komentara ispod objave o seriji, iako nije poznato da li je datum ove objave zakazan mnogo ranije.

Možda vas zanima

"Objavili ste ovo baš kada je Kejt objavila video o završetku sa hemoterapijom. Netfliks je očajan, baš kao i "kraljevići sa Temua", "Koje su šanse da je ovo objavljeno odmah nakon Kejtinog divnog videa? Nikad se ne stidite, tako sti predvidljivi", "Odvratno je to što ste uradili", "Da li je Arčevel insistirao na tome da ovu besmislenu najavu objavite tri meseca ranije jer je princeza od Velsa podelila svoje vesti?", samo su neki od komentara.

Podsetimo, princeza od Velsa je juče objavila da je završila sa hemioterapijom koje je primla u borbi protiv raka.

Možda vas zanima

"Kako se leto bliži, ne mogu da vam objasnim koliko mi je laknulo što sam konačno završila sa hemoterapijom. Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može da se promeni u trenu i morali smo da pronađemo način da prebrodimo sve ovo", objavila je ona na Instagramu.

Na emotivnom snimku koji je podelila se pojavljuje cela porodica. Snimak je napravljen u Norfolku, gde je porodica provela deo leta. U trominutnom videu Kejt igra sa princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom. U jednom trenutku se može videti kako leži zagrljena sa princom Vilijamom.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: