Aktuelno 2

10.09.2024.

12:47

Uhapšen glumac Tajris Gibson

Glumac Tajris Gibson, poznat po svojoj ulozi u franšizi filmova "Brzi i žestoki", uhapšen je u ponedeljak jer nije platio alimentaciju bivšoj supruzi Samanti Li.

Izvor: Jutarnji.hr

Uhapšen glumac Tajris Gibson
Profimedia

Podeli:

Kako dalje prenosi TMZ, Tajris se pojavio na Višem sudu okruga Fulton pred sudijom Kevinom Farmerom zbog borbe oko plaćanja alimentacije sa bivšom, sa kojom ima ćerku Soraju.

Prošle godine, Gibsonu je naloženo da plaća 10.690 dolara mesečnu alimentaciju, što je on odbio. Kao rezultat toga, sudija ga je proglasio krivim za nepoštovanje suda i rekao da Gibson neće ići u zatvor ako plati 73.000 dolara za 48 sati, piše The Hollywood Reporter.

Možda vas zanima

Takođe mu je naloženo da plati 7.500 dolara za Samantine sudske troškove. Prema TZM-u, Tajris je plaćao 2.200 dolara mesečnu alimentaciju.

TMZ je kasnije objavio da je glumac pušten iz pritvora nakon što se njegova advokatica Tanja Mičel Grejem žalila na odluku sudije. Navodno glumac nije morao da plati 73.000 dolara pre nego što je pušten, što ne znači da kasnije neće morati da plati taj iznos.

Glumac je u nedelju razgovarao sa svojim fanovima o alimentaciji i rekao da bi mogao biti uhapšen. Pored toga, optužio je Farmera i pravni tim njegove bivše da sarađuju protiv njega.

Možda vas zanima

"Samantini advokati, Adam Gleklen i Vilijam Aleksander su najbolji prijatelji sa sudijom Kevinom M. Farmerom. Prilično je jasno da me mrze, ali moram da ih podsetim na sve o mom životu i uspehu. Naporno sam radio od svoje 14. godine da dođem do ovde", rekao je tada u objavi koju je potom izbrisao sa Instagrama.

Tajris i Samanta su se venčali 2017. i godinu dana kasnije dobili ćerku. Najavili su da se razvode 2020. godine.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: