Aktuelno 20

10.09.2024.

8:39

Poznata manekenka progovorila o zlostavljanju: "Probudila sam se, a on je rekao - boleće te samo kratko"

Popularna manekenka Padma Lakšmi je u memoarima detaljno opisala surovo iskustvo iz tinejdžerskog perioda.

Izvor: Glossy, T.M.

Poznata manekenka progovorila o zlostavljanju: "Probudila sam se, a on je rekao - boleće te samo kratko"
Profimedia

Podeli:

Sve se dešavalo u periodu kada je živela sa majkom. Manekenka je doživljavala zlostavljanja od prijatelja svog očuha. Kako je u memoarima, koje je objavila 2016. godine objasnila, morala je da leže u krevet sa tim muškarcem, budeći se sa njegovom rukom u njenom donjem vešu.

Možda vas zanima

I tu nije bio kraj njenoj patnji. Dok je bila tinejdžerka, bila je ludo zaljubljena u jednog dečka sa kojim je uplovila u vezu. Verovala je da je po sredi naivna ljubav, ali onda joj je priredio užas koji nikada nije mogla da zaboravi. Naime, taj dečko ju je silovao. O tome je decenijama ćutala.

"Otišli smo u njegov stan, zaspala sam i probudila sam se, a on je bio na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?". Rekao je: "Boleće te samo kratko". "Molim te, nemoj', vrištala sam. Onda bi uzeo moju ruku i stavio je u svoj veš. Ne znam koliko puta se to ranije dogodilo, jer verujem da sam neke od takvih incidenata prespavala", ispričala je Padma svojevremeno za Njujork Tajms.

Požalila se mami, usledila je reakcija koju nije slutila. Naime, o zlostavljanju očuhovog prijatelja nije mogla da ćuti. Mama joj je poverovala, ali njen muž nije. Na kraju su napravili komprompis i preselile se čak u Indiju.

Možda vas zanima

Zvali su je Oliva

Naomi Kembel progovorila o zlostavljanju

Naomi Kembel, britanska manekenka i supermodel, gostovala je u Cambon podkastu i progovorila o zlostavljanju koje je doživljavala u detinjstvu od strane druge dece.

12:58

2.7.2024.

76 d

Zatrudnela, nije znala ko je otac

Padma je napokon mislila da je cela agonija iza nje. Međutim, saznala je da je trudna i da čeka devojčicu kojoj je potom dala ime Krišna. Međutim, u tom periodu imala je dva momka sa kojima se zabavljala u isto vreme jer nije želela da ima ozbiljnu vezu. Vest je saopštila milijarderu Tediju Forstmanu koji je negirao da je otac deteta. Osećaj ga nije prevario što je pokazao i test očinstva koji je uradio. Međutim, prihvatio je Krišnu kao svoju ćerkicu. Dve godine kasnije uvestio je u svoj testament.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: