Aktuelno 3

09.09.2024.

21:45

Selena Gomez otkrila da ne može da ima decu: "Trudnoća bi mi ugrozila život"

Pevačica Selena Gomez priznala je da nikada neće moći da ima decu.

Izvor: Index.hr

Selena Gomez otkrila da ne može da ima decu: "Trudnoća bi mi ugrozila život"
Profimedia

Podeli:

"Nikada ovo nisam rekla, ali nažalost ne mogu da imam svoju decu. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi ugrozili moj život i život deteta", rekla je ona za Vanity Fair.

"Odlično se nosim sa tim. Smatram da je sreća što postoje divni ljudi voljni da učestvuju u surogat majčinstvu ili usvajanju, što su za mene velike mogućnosti. Zahvalna sam na alternativama za ljude koji zaista žele da postanu roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam da vidim kako će taj put izgledati, iako će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije mi važno. Biće moje. Biće moje dete", rekla je pevačica.

Možda vas zanima

Podsetimo, Selena je već neko vreme u vezi sa Benijem Blankom, a mnogi spekulišu da su vereni. Selena i njen dečko još uvek nisu zvanično potvrdili vest o veridbi ili mogućem venčanju, ali je Blanko nedavno u emisiji Hauarda Sterna potvrdio da je njihova veza ozbiljna i da želi da zasnuje brak i porodicu sa Selenom.

Selena je u decembru prošle godine potvrdila da je sa Blankom u vezi šest meseci, a tada ga je nazvala "najboljom stvari koja joj se ikada dogodila" i rekla da se prema njoj odnosi "bolje od bilo kog ljudskog bića na ovoj planeti".

Možda vas zanima

Inače, Selena je zvanično postala milijarderka, piše Blumberg. Kao pevačica i glumica, ali i kao preduzetnica, postigla je izuzetan uspeh i sada je među najmlađim milijarderima u SAD.

Njena ukupna vrednost procenjena je na 1,3 milijarde dolara. Iako je prvenstveno poznata kao pevačica i glumica, najveći deo njenog bogatstva potiče od brenda šminke Rare Beauty, koji je pokrenula 2020. godine

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: