Aktuelno 3

09.09.2024.

17:58

Kejt Midlton završila lečenje raka: "Ovih 9 meseci je bilo neverovatno teško" VIDEO

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, oglasila se sa sjajnim vestima.

Izvor: B92.net

Kejt Midlton završila lečenje raka: "Ovih 9 meseci je bilo neverovatno teško" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, kako je saopštila na društvenim mrežama, ona je završila svoje lečenje od kancera, bar kada su u pitanju hemioterapije.

"Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam opišem kakvo olakšanje osećam što sam konačno završila sa hemioterapijom.

Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život, kakav ga znate, može se promeniti u trenu, i morali smo da pronađemo način da se snalazimo kroz nemirne vode i nepoznat put.

Možda vas zanima

Putovanje s rakom je složeno, zastrašujuće i nepredvidljivo za svakoga, posebno za one koji su vam najbliži.

Uz suočavanje sa skromnošću, ono vas takođe suočava i sa sopstvenim slabostima na način koji nikada ranije niste uzimali u obzir, donoseći vam novu perspektivu za sve.

Ovo vreme je, iznad svega, podsetilo Vilijama i mene da se osvrnemo i budemo zahvalni na jednostavnim, a ipak važnim stvarima u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Na to da jednostavno volimo i budemo voljeni.

Moj fokus sada je da učinim sve što mogu da ostanem zdrava i bez kancera. Iako sam završila lečenje hemioterapijom, moj put ka ozdravljenju i potpunom oporavku je dug, i moram nastaviti da prihvatam svaki dan onakav kakav jeste.

Možda vas zanima

Međutim, radujem se povratku na posao i preuzimanju nekoliko javnih obaveza u narednim mesecima. kada budem mogla.

Uprkos svemu što se desilo, ulazim u ovu novu fazu oporavka s obnovljenim osećamjem nade i zahvalnosti za život.

Vilijam i ja smo neizmerno zahvalni na podršci koju smo dobili i crpimo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovom periodu. Ljubaznost, empatija i saosećanje svih nas zaista dirnu.

Svima onima koji nastavljaju svoje putovanje s rakom – uz vas sam, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svetlost, pa neka ta svetlost sija snažno", ispričala je Kejt Midlton u video-snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: