Aktuelno 0

09.09.2024.

15:09

Supruga Brusa Springstina otkrila da boluje od teške bolesti

Supruga muzičara Brusa Springstina, Pati Scialfa, otkrila je da joj je dijagnostikovan rak krvi.

Izvor: Jutarnji.hr

Supruga Brusa Springstina otkrila da boluje od teške bolesti
Profimedia

Podeli:

Scialfa, koja je članica E Street benda koji nastupa sa Brusom, rekla je u dokumentarcu "Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band" da joj je dijagnostikovan multipli mijelom, rak plazma ćelija, 2018. godine, prenosi The Guardian.

Njena bolest je otkrivena tokom Springstinovih koncerata na Brodveju. U dokumentarcu je pričala o svojoj bolesti i rekla da je turneja za nju postala "izazovna" nakon dijagnoze.

Možda vas zanima

"Bilo je stvarno dobro vratiti se na scenu. Turneja je postala izazov za mene. Bolest utiče na moj imuni sistem, tako da moram da pazim šta radim i kuda idem. S' vremena na vreme dolazim koncert ili dva i mogu da otpevam nekoliko pesama na sceni, to je za mene nova normala i to mi je u redu", rekla je ona.

Legendarni muzičar je takođe ranije imao zdravstvene probleme. Prošle godine je morao da odloži turneju zbog lečenja peptičkog ulkusa, a u maju ove godine imao je problema sa glasom.

Možda vas zanima

Peti se pridružila E Street bendu 1984. i postala prateći vokal na Brusovoj turneji. Nešto kasnije, ona i muzičar su započeli romantičnu vezu, venčali su se 1991. godine, a danas imaju troje dece Evana, Džesiku i Semjuela.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: