Aktuelno 0

07.09.2024.

12:43

Emotivne reči Miroslava Ilića na Borinoj komemoraciji: "Bilo je uzbudljivo deliti sa tobom zlatno doba"

Legendarni roker Bora Đorđević će biti sahranjen danas u svom rodnom Čačku.

Izvor: B92.net

Emotivne reči Miroslava Ilića na Borinoj komemoraciji: "Bilo je uzbudljivo deliti sa tobom zlatno doba"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Komemoracija Bori Đorđeviću je završena, a okupljenima su se nakon minuta ćutanja obratili brojni prijatelji i kolege proslavljenog muzičara.

Jedan od njih koji je održao potresan govor je i pevač Miroslav Ilić koji je jedva uspeo da zadrži suze.

"Pre svega iskreno saučešće porodici, iskreno saučešće njegovim saborcima iz "Riblje čorbe" i svima onima koji su ga voleli. Što bi rekao Bora: "Je**ga, ne izdržah". Dragi Boro, ja nisam često bio u prilici ovako da se opraštam od nekoga, možda nisam ni najvičniji, ali te neću obrukati. Bila je velika privilegija podeliti sa tobom jedno zlatno doba muzike. Bilo je uzbudljivo i privilegovano zajedno sa tobom deliti to vreme. Za mene si uvek bio najbolji i najveći, svi mogu da ti pljunu pod prozor. S ponosom sam isticao da smo drugari još iz gimnazijskih dana", rekao je Miroslav Ilić.

Podsetimo, Borina poslednja želja je bila da bude sahranjen u Čačku.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

23 h

Podeli: