Aktuelno 0

07.09.2024.

12:10

Doktor o poslednjim Borinim koncertima: "Rekao je 'hoću da umrem na bini'" VIDEO

Od muzičara Bore Đorđevića opraštaju se i Čačak i Srbija, a o njemu je uoči komemoracije govorio prijatelj i doktor Prle Savić.

Izvor: B92.net/TV Prva

Doktor o poslednjim Borinim koncertima: "Rekao je 'hoću da umrem na bini'" VIDEO
Z. Milutinovic/ATAImages

Podeli:

On je sa Borom proveo mnogo godina, imali su mnogo anegdota, a kako je Bora poslednjih puta nastupao i dok je dežurala hitna pomoć, doktor je ispričao da je čudo kako je to sve uspeo.

"Ja sam ga ispratio u Beogead i dočekao iz Ljubljane. Ispratio pre 40 godina i dočekao juče. Da je mlađi, možda bi uspeo da prebrodi. Samo on zna kako je održao te poslednje koncerte i svaka mu čast. Govorio je 'ja hoću da umrem na bini' On nije želeo da ga ljudi sažaljevaju, nije želeo da traži pomoć", rekao je Savić za Prvu.

Možda vas zanima

Šta je govorio o Bori pogledajte u videu:

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

23 h

Podeli: