Aktuelno 1

07.09.2024.

11:50

Dirljiv oproštaj članova Riblje čorbe od Bore: "Ako misliš da si otišao, varaš se" VIDEO

Članovi grupe Riblja čorba oprostili su se govorima na komemoraciji od Bore Đorđevića, jednog od osnivača i glavnog tekstopisca velike grupe.

Izvor: B92.net

Dirljiv oproštaj članova Riblje čorbe od Bore: "Ako misliš da si otišao, varaš se" VIDEO
RINA

Podeli:

Stalni član grupe Riblja čorba Nikola Zorić rekao je da će "porodica i grupa imati tu čast da Borine uspehe postignuća neguju sa posebnom pažnjiom na pravi način".

"Imao sam čast da upoznam Boru i da ga shvatim. Njega više nema, svet ga više nema, obezglavljeni smo, to su rečenice koje će ostati zauvek urezane u mom sećanju", rekao je Zorić.

Miroslav Vicko Milatović jedini živ od osnivača grupe Riblja čorba oprostio se od Bore rečima:

"Dragi naš Boki, ako misliš da si otišao, varaš se, ako misliš da si nas ostavio takođe se varaš. Zauvek ćeš ostatiti duboko u našim srcima i nikada nećeš otići. Imali smo tu čast i sreću da si nas izabrao da stvaramo muziku na tvoje vrhunske tekstove Voleo bih da nam pozdraviš Mišu i Rajka i da im kažeš da nam užasno nedostaju, kao što ćeš nam i ti užasno nedostajati. Nađi večni spokoj i mir jer to si, brate, zaslužio", rekao je Milatović sa knedlom u grlu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

23 h

Podeli: