Aktuelno 4

06.09.2024.

20:51

Zamenica britanskog premijera se ludo provodila na Ibici: Ne prestaju da je kritikuju zbog toga VIDEO

Angela Rajner, političarka Laburističke stranke i zamenica britanskog premijera Kira Starmera, odgovorila je na kritike javnosti nakon što je prošlog meseca snimljena kako se zabavlja na Ibici.

Izvor: Index.hr

Zamenica britanskog premijera se ludo provodila na Ibici: Ne prestaju da je kritikuju zbog toga VIDEO
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

U avgustu je objavljen snimak na kom Angela Rajner stoji za DJ pultom s australijskim DJ-em i producentom Fišerom plešući na remiks pesme "Somebody That I Used To Know "od Gotyea.

Dok su je mnogi branili, neki su izrazili nezadovoljstvo, a posebno oštra bila je bivša konzervativna zastupnica Nadine Dories.

Ona je za Daily Mail komentarisala: "Angela je ovo jako loše procenila, to je krajnje nezrelo – misliti da je prihvatljivo zabavljati se kao da je 1999. godina dok je ona zamenica premijera."

U razgovoru za Sky News Angela Rajner objasnila je da je bila na godišnjem odmoru.

"Svoj posao shvatam vrlo ozbiljno. Stalno sam u parlamentu, radim ono što treba i nastaviću to da radim. Svi treba da se odmorimo i opustimo. Ali svoj posao shvatam ozbiljno i volim da govorim o tome šta radim kako bih pomogla drugima."

"Kritike na račun mog plesanja su subjektivne. Dolazim iz radničke klase i volim da plešem. Volim plesnu muziku", dodala je.

Takođe je govorila o svom prijateljstvu s DJ Fišerom, kojeg poznaje nekoliko godina, i opisala ga kao "stvarno sjajnog tipa".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: