Aktuelno 3

06.09.2024.

19:12

Glumac napravio skandal: Psovao i pokušao da započne tuču VIDEO

U ulici Kaugejt u Edinburgu dogodio se incident u kojem je učestvovao američki glumac Šaja Labaf, a snimak se sada širi društvenim mrežama.

Izvor: Index.hr

Glumac napravio skandal: Psovao i pokušao da započne tuču VIDEO
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

Glumac je vikao "ovde sam, je**m ti mater" dok je dizao šake i kretao se prema grupi muškaraca, a prolaznici su pokušavali da spreče fizički sukob.

Na snimku se vidi kako jedan muškarac povlači drugog da spreči tuču. Konobar iz obližnjeg kafića izjavio je da je Šaja veče pre incidenta bio u drugom lokalu i da je pio, piše The Sun.

"Bio je vrlo ljubazan prema ljudima ovde. Svi su ga hvalili. Incident sa snimka navodno se dogodio naredni dan. Znao sam da se nešto dogodilo, ali u Caugejtu se stalno nešto događa", rekao je konobar.

Bio u kontroverznom spotu

Labaf je boravio u gradu jer njegova supruga Mia Got tamo snima novi film o Frankenštajnu. Šia je poznat po ulozi u Transformersima, pojavio se i u spotu pevačice Sie za pesmu Elastic Hart.

U tom videu glumac i mlada plesačica Medi Zigler plešu u kavezu, što je izazvalo mnogo medijske pažnje jer je Madi tada imala 13 godina.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: