Aktuelno 3

06.09.2024.

16:01

Važno obaveštenje na zvaničnoj stranici "Riblje čorbe" dan pred Borinu sahranu

Na zvaničnoj stranici na mrežama, grupe Riblja čorba, objavljeno je zvanično saopštenje i protokol važan za sve one koji će sutra Bori Đorđeviću odati poslednju počast.

Izvor: B92.net

Važno obaveštenje na zvaničnoj stranici "Riblje čorbe" dan pred Borinu sahranu
RINA

Podeli:

Bora će na večni počinak biti ispraćen sutra, 7. septembra, na gradskom groblju u Čačku.

Na zvaničnoj i oficijalnoj stranici Riblje čorbe na Instagramu i Fejsbuku, obavestili su poštovaoce Borinog rada i dela, ali i njegove prijatelje o protokolu na dan sahrane.

"Poštovani prijatelji, u subotu 07.09 biće održana komemoracija Borisava Bore Đorđevića u Kulturnom centru Čačak sa početkom u 11 časova.

Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta".

Inače, porodica i najbliži saradnici i prijatelji, sve vreme se opraštaju od Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini, 4. septembra.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: