Aktuelno 0

05.09.2024.

19:49

Sud doneo odluku o napadu Harvija Vajnstina na ženu u Londonu

Britanski tužioci odbacili su danas optužbe protiv bivšeg američkog filmskog producenta i osuđenog seksualnog prestupnika u SAD Harvija Vajnstina za nepristojan napad na ženu u Londonu sredinom devedesetih godina i obustavili su taj slučaj.

Izvor: Tanjug

Sud doneo odluku o napadu Harvija Vajnstina na ženu u Londonu
EPA-EFE/DAVID DEE DELGADO / POOL

Podeli:

Tužioci su naveli da "više nema realnih izgleda za osudu" nakon što je žena navodno bila napadnuta sredinom devedesetih, preneo je Skaj njuz.

Londonska policija saopštila je u junu 2022. godine da je ovlašćena da podnese krivičnu prijavu protiv Vajnstina zbog nepristojnog napada na ženu u Londonu između jula i avgusta 1996. godine.

Možda vas zanima

Aktuelno

Harvi Vajnstin hitno prebačen u bolnicu

Bivši holivudski producent Harvi Vajnstin ponovo je prebačen iz zatvora u njujoršku zatvorsku bolnicu zbog više bolesti, uključujući koronu, zbog koje ima dvostruku upalu pluća, saopštili su njegovi predstavnici.

8:24

26.7.2024.

54 d

Aktuelno

Ponovo Vajnstin i ponovo silovanje

Bivši holivudski mogul Harvi Vajnstin danas treba da se pojavi u sudnici u Njujorku, dok vlasti razmatraju zahtev Kalifornije za ekstradiciju kako bi odslužio kaznu zbog presude za silovanje u Los Anđelesu.

17:57

9.5.2024.

132 d

To je usledilo nakon što ga je za napad optužila žena koja je imala 50 godina.

Možda vas zanima

Aktuelno

Vajnstin uskoro ponovo na sudu

Američkom bivšem filmskom producentu i osuđenom seksualnom prestupniku Harviju Vajnstinu ponovo će biti suđeno u Njujorku, saopštilo je Okružno tužilaštvo Menhetna.

8:34

2.5.2024.

139 d

Vajnstin ostaje u pritvoru u Njujorku dok čeka ponovljeno suđenje jer je 2022. godine osuđen u Los Anđelesu na 16 godina zatvora zbog još jednog silovanja.

On je podneo žalbu i na tu presudu i negirao je da je kriv za silovanje i seksualno zlostavljanje.

 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: