Aktuelno 0

06.09.2024.

8:01

Slavni muzičar u velikom problemu: Celog leta se borio sa infekcijom, a sada gubi vid

Ser Džon je sam otkrio da je nedavno imao ozbiljnu infekciju, nije precizirao kakvu, ali priznao je da je sada počeo i da gubi vid i da su uz njega porodica i prijatelji.

Izvor: b92.net/BBC

Slavni muzičar u velikom problemu: Celog leta se borio sa infekcijom, a sada gubi vid
Shutterstock/Essenze di natura

Podeli:

Slavnom muzičaru Eltonu Džonu (77) oslabljen je vid posle infekcije. Vest o zdravstvenom problemu objavio je lično on, a članovi porodice su sve vreme uz njega.

"Tokom leta borio sam se sa ozbiljnom infekcijom, koja me je ostavila sa ograničenim vidom na jednom oku. Oporavljam se, ali je proces veoma spor i trebaće neko vreme pre nego što se vid vrati" napisao je Elton Džon na svom Instagram nalogu.

Dodao je da je zahvalan medicinskom osoblju.

"Veoma zahvalan na odličnom timu lekara, medicinskih sestara i porodici, koji su se tako dobro brinuli o meni", istakao je legendarni pevač, a mnoge poznate ličnosti su mu poslale poruke podrške.

"Šaljem ti toliko ljubavi, Eltone! Budi dobro. Volim te", rekla je dizajnerka Donatela Versaće, dok je teniska legenda Bili Džin King navela da mu šalje podršku i moli se da se što pre oporavi.

Inače, i prošle godine baš u ovo doba, Ser Džon je imao zdravstvenih problema. Tada je noć proveo u bolnici u Francuskoj, posle pada u njegovoj vili u Nici, grada nedaleko od granice sa Italijom. Tom prilikom je prebačen na ortopedsko odeljenje bolničkog centra Princeza Grejs u Monaku, gde mu je ukazana pomoć zbog lakših povreda. Portparol je potvrdio za BBC da je Elton Džon primljen „nakon što se u nedelju okliznuo u njegovom domu na jugu Francuske".

Elton Džon je poznat po hitovima "Your Song", "Rocket Man" i "I'm Still Standing" i prodao je više od 300 miliona ploča.

Prošle godine je odsvirao poslednji koncert u Velikoj Britaniji na oproštajnoj turneji, pred oko 120.000 ljudi u Glastonberiju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: