Aktuelno 0

06.09.2024.

9:17

Naplaćuje momku 45 evra svaki put kad prespava kod nje: "Zaradila sam za putovanje"

Tiktokerka svom dečku noćenje kod nje naplaćuje po 45 evra, tim novcem plaća račune za stan i hranu, a pošto ju je on često posećivao, ostalao joj je para i za putovanje u Meksiko

Izvor: b92.net/Večernji.hr

Naplaćuje momku 45 evra svaki put kad prespava kod nje: "Zaradila sam za putovanje"
Shutterstock/andriano.cz

Podeli:

Da parovi dele troškove, nije ništa novo, ali način na koji je jedna žena odlučila da to uradi, mnoge je šokirao. Izvesna Kim svom dečku naplaćuje po 45 evra svaki put kad  prenoći kod nje, piše Mirror. 

Kim, koja deli savete za uštedu novca na svojoj TikTok stranici, prikupila je više od 56.800 lajkova. Ona tvrdi da radi 18 sati dnevno i ima tri posla, a u jednom videu objasnila je:

"Svom dečku naplaćujem 50 dolara (45 evra) svaki put kad prespava kod mene. To je kako bih pokrila troškove poput stanarine, namirnica i režija".

Navela je kako je dečko prošle nedelje dvaput prespavao kod nje, pa je zaradila 100 dolara. Dodala je i da joj je to što je do sada tako zaradila omogućilo uštedu, pa već planira da dečka iznenadi putovanjem u Meksiko. Pritom, nije pomenula plaća li i ona i koliko njemu kada posećuje njegovu kuću.

Reagovanja na njen video bile su različita, jedni su pohvalili ideju, drugi su je smatrali čudnom, a bilo je i onih koji su je upozorili da joj uskoro sledi raskid.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: