Aktuelno 0

05.09.2024.

13:25

Naš glumac se oprostio od Bore Đorđevića: "Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani" FOTO

Ivan Mihailović se dirljivim rečima oprostio od legendarnog muzičara, njegova poruka ganula brojne Borine prijatelje

Izvor: B92.net

Naš glumac se oprostio od Bore Đorđevića: "Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani" FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Od legendarnog Bore Đorđevića opraštaju se njegovi prijatelji, poznanici, javne ličnosti. Mnoge su Borine kultne rime inspirisale da se od velikog pesnika oproste stihovima, jedan od njih je glumac Ivan Mihailović.

"Teško je. Uvek je teško kada ode pesnik. Radio si šta god si hteo. Niko nije mogao da ti zabrani. Pi*ao si uz vetar. Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani. Znao si da ovaj život ima krupan nedostatak jer koliko god da traje uvek bude kratak.

Želim ti da gore negde, ustvari nisu licemeri i go*nari, da ima neka reka i pored nje lepa trava meka, da sunce izlazi i zalazi, a da svanuća budu upola lepa kao ona iznad crkve Sv. Marka. A mi što ostajemo još tu, dok budemo tražili odgovor na pitanje da li je ljudski rod zaslužio Nojev brod, gradićemo svoj mali svet i oko njega kineski zid.

I opet se nadam, druže, da ulaz u neki bolji pravedniji svet, ne košta više od dva dinara. I kad odeš gore, nemoj više gledati dole, jer videćeš prizore potresne", objavio je Ivan na svom Instagram nalogu, a njegove reči ganule se brojne Borine prijatelje, pa su ih podelili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic)

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: