Aktuelno 0

05.09.2024.

11:28

Šakira ponovo uzvraća udarac: "Spalili su me na lomači kao vešticu"

Šakira je iznela niz optužbi na račun španskog Ministarstva finansija.

Izvor: B92.net

Šakira ponovo uzvraća udarac: "Spalili su me na lomači kao vešticu"
EPA-EFE/SARAH YENESEL

Podeli:

Pevačica Šakira je neko vreme bila u centru pažnje nakon raskida sa fudbalerom Đerarom Pikeom. Njihov raskid je bio vrlo turbulentan, pevačica je iznosila niz optužbi, a potom i snimila "osvetničku" pesmu.

Nju se u Španiji tužili i zbog neplaćenog poreza u iznosu od 14.5 miliona, a pevačica je sada odgovorila da su je javno spalili na lomači kao vešticu tokom inkvizicije.

Ona je čak i optužila španski sistem za kampanju klevete, a dodala je i seksističku kampanju zastrašivanja.

"Možda izgleda neshvatljivo, ali za mene je decenija u Španiji bila finansijski izgubljena decenija, a ne zato što sam malo radila, kao što svi znaju. Imala sam 120 koncerata u 90 različitih gradova. Kako čovek koji ima 120 koncerata može da izgubi novac?

Zvuči čudno, znam, ali danas se moja imovina sastoji od onoga što sam zaradila pre nego što sam stigala u Španiju i onoga što sam zaradila kada sam otišla. Sve što sam zaradila u tim godinama otišlo je u Španiju", ističe Šakira.

Kako kaže, ranije je priznala krivicu da bi zaštitila svoju decu, te je uverena da bi situacija bila sasvim drugačija da je u pitanju neki pevač iz Amerike i žena iz Španije.

"Stvari se ne rešavaju tako što se svake godine neka javna ličnost spaljuje na lomači, kao što je to bio slučaj za vreme inkvizicije, da bi se povratio izgubljeni prestiž. Želim svojoj deci da ostavim u nasleđe žene koja je svoje razloge objasnila mirno i u svoje vreme, kada je osetila da je to neophodno, a ne kada su je na to naterali da znaju da sam donela odluku da ih zaštitim, da budem sa njima i nastavim sa svojim životom", rekla je na kraju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: