Aktuelno 1

16.03.2024.

18:46

Fatalna plavuša iz "Čuvara plaže" vodi borbu sa rakom: Videom rasplakala javnost VIDEO

Zvezda jedne od nekadašnjih najpopularnijih serija, “Čuvari plaže”, Nikol Egert, ima rak dojke.

Izvor: B92

Fatalna plavuša iz "Čuvara plaže" vodi borbu sa rakom: Videom rasplakala javnost VIDEO
Profimedia

Podeli:

Njoj je u decembru 2023. godine, dijagnostikovan karcinom, u drugoj fazi. Glumica se bori, pa je tako zbog lečenja morala da obrije glavu, a u tome joj je pomogla ćerka.

"Možda lečenje ne uključuje toliko promenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo – (Medelin Ems)", napisala je glumica u opisu objave.

Putem komentara mnogi su joj pružili podršku.

"Tvoja lepota za mene nikad nije zavisila od kose", "I dalje prelepa", "Da jesi! I dalje savršena, sa ili bez kose", "Ostani jaka".

Nikol je ranije ispričala kako je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze, ali je shvatila sve, kada je u tri meseca dobila 11 kilograma, a zatim je osetila "užasnu bol" u levoj dojci, zbog čega je odlučila da se obrati svojoj doktorki.

"Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla kod svoje doktorke opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled", rekla je glumica svojevremeno za "Pipl".

Jedna od glumičinih prijateljica, Mindi Molineri, kreirala je "GoFundMe" stranicu kako bi pomogla glumici oko finansija, a do sada je prikpljeno 48.317 dolara.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: