Aktuelno 6

04.09.2024.

19:09

Bora je tvrdio da su Sloba i Mira Marković želeli njegovu smrt: Naručili su moju likvidaciju, sve sam saznao

Bora Đorđević tokom života je u više navrata isticao da nije bio za vlast tadašnjeg predsednikaSlobodana Miloševića, a njegovoj ženi Miri Marković posvetio je pesmu "Baba Jula".

Izvor: Blic.rs

Bora je tvrdio da su Sloba i Mira Marković želeli njegovu smrt: Naručili su moju likvidaciju, sve sam saznao
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Zbog ove numere je, kako je Bora svojevremeno tvrdio u emisiji "Goli život", Milošević navodno unajmio čoveka da ga likvidira, te je grupa odavno ne peva na svojim koncertima.

U nameri da ga ubiju, Bora je pojasnio da je za to "unajmljen njegov prijatelj koji mu je, desetak godina kasnije sve priznao".

Možda vas zanima

"Posle svega što sam radio, jedino odbijam da pevam pesmu 'Baba Jula', koja govori o Miri Marković i Slobodanu Miloševiću, mada znam da su mog prijatelja angažovali da me rokne. On je vojni invalid kog je Udba angažovala da mi se približi i da me ubije. Tek posle deset godina mi je sve priznao. To nije jedini slučaj. Jedan čovek iz 'crvenih beretki' mi je u kafani rekao: "Znaš da je trebalo da te roknem, ali nije mi se dalo, bio si mi simpatičan", pričao je Đorđević u pomenutoj emisiji.

Možda vas zanima

Pevač je rekao i da je Marko Milošević, sin pokojnog predsednika, navodno pobesneo kad je čuo pesmu Riblje čorbe u jednom klubu u Moskvi.

"Taj nam je jedini pretekao", rekao je tada Milošević, tvrdio je Bora Đorđević.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

14 h

Podeli: