Aktuelno 0

04.09.2024.

17:20

PRVA TV – RAZLOG ZA OKUPLJANJE: Jesenja programska šema najgledanije televizije počinje 9. septembra!

Uz dobro poznate formate, zbog kojih nam je publika verna već godinama, spremili smo za vas i nove, koji će okupiti celu porodicu ispred televizora, jer Prva je oduvek bila razlog za okupljanje!

Izvor: TV Prva

PRVA TV – RAZLOG ZA OKUPLJANJE: Jesenja programska šema najgledanije televizije počinje 9. septembra!
TV Prva

Podeli:

Od utorka 10. septembra u 21.00 nastavljamo prikazivanje popularnog kviza "Najslabija karika", a dan kasnije, u sredu, u 21.00 je vreme za nove životne priče i obnavljanje domova u premijernoj sezoni serijala “Radna akcija sa Tamarom".

TV Prva

Pored ova dva formata, utorak i sreda u 22.15 biće rezervisani za novu sezonu serijala "48 sati svadba", koji će voditi energični Miki Đuričić.

Ceo program biće "začinjen" drugom sezonom jedninstvenog kulinarskog šoua "MasterChef Srbija", koji je već sada stekao status kultnog programa. Zahvaljujući "MasterChefu" dobićete ideje za nove kulinarske poduhvate! Novi takmičari, novi zadaci i izazovi čekaju vas svakog četvrtka i petka u 21.00!

Iz kuhinje na televiziji Prva pripremamo vam i novi kviz – "Pogodi cenu tačno"! Ovaj drugačiji i zanimljiv kviz stiže na program sredinom septembra i biće emitovan radnim danima u 19.00! Kroz pitanja i razne zadatke vodiće vas Nataša Aksentijević, dok će joj u tome pomagati kolega Dušan Kaličanin! "Pogodi cenu tačno" je opuštajući porodični kviz koji ima samo jedan zadatak za takmičare – da uz malo sreće pogode cenu proizvoda i osvoje vredne nagrade!

TV Prva

"Igra sudbine" spremila je za svoje verne gledaoce novu avanturu! Serija, koja već broji više od 1.150 epizoda, dobiće novo ruho, s kojim će doći i novi glumci! "Igra sudbine – Tajne prošlosti" je nova sezona serije, koja vam je pripremila nove zaplete i iznenađenja! Zato, budite uz televiziju Prva svakog dana u 20.00!

Za muzičke sladokusce pripremili smo  novu sezonu muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", u kojoj će se novi talentovani vokali nadmetati svake nedelje u 21.00!

Posle emisija "Peške kroz Srbiju", "Veslom kroz Srbiju", "Biciklom kroz Srbiju" i "Skijom kroz Srbiju", Tamara Grujić je, zajedno s produkcijom "Triangl", pripremila još jedan format – "Skijom po Balkanu", koji će voditi pevačica Tijana Dapčević i njen kolega Igor Lazić Nigor.

TV Prva
 

Važno nam je da i ove jeseni ne skidate osmeh s lica, pa smo vam u to ime pripremili i novu sezonu komedi šoua "Reci 8"! Ovoga puta osmorka u nešto drugačijem sastavu – Andrija Dabanović, Filip Ugrenović, Nikola Trišić, Nikola Milenković, Semir Gicić, Srđan Olman, Tomislav Primorac i Dušan Varničić! 

Ostanite i ove jeseni uz televiziju Prva, jer smo vam zaista pripremili mnogo odličnih razloga za zabavu i okupljanje!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: