Aktuelno 2

04.09.2024.

16:05

Čola se potresnim rečima oprostio od Bore: "Veliki umetnik je prerano otišao..." FOTO

Od pevača grupe "Riblja Čorba", Bore Đorđevića, danas se oprašta cela Srbija ali i region.

Izvor: B92.net

Čola se potresnim rečima oprostio od Bore: "Veliki umetnik je prerano otišao..." FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Brojni prijatelji i poznate ličnosti upućuju mu poslednji pozdrav, a to je uradio i Zdravko Čolić na svom Instagram nalogu.

"Bora. Dobri naš Bora. Veliki umetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pesma koju je uradio za mene bila je "Produži dalje", a sećam se da je to zapravo i prva pesma koju je uradio za nekoga, a da nije bila za njegov bend. Šta reći za njegove tekstove, za njegove pesme. Umetnička dela. Umetnička dela koja će nas uvek podsećati na Velikog Boru! Hvala ti za sve! Uvek ćeš biti u našim srcima", napisao je Čola u okviru fotografije sa Borom iz mlađih dana.

Možda vas zanima

Bora Đorđević biće sahranjen u subotu u svom rodnom Čačku, po njegovoj želji.

Možda vas zanima

Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti, potvrđeno je za agenciju RINA.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: