Aktuelno 0

04.09.2024.

13:43

Rada Đuričin je imala samo jedno dete: Evo čime se bavi, napravio veliku karijeru FOTO

Radin sin jedinac je filmski snimatelj. Posle uspešne karijere u Americi, vratio se u Srbiju.

Izvor: b92.net/Blic.rs

Rada Đuričin je imala samo jedno dete: Evo čime se bavi, napravio veliku karijeru FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Rada Đuričin je ostvarila niz briljantnih uloga na filmu i u pozorištu, ali najponosnija je bila na sina jedinca koga je dobila u braku s pionirom srpske nuklearne fizike Dragoslavom Popovićem.

Njen sin Radan Popović karijeru je počeo u Americi, gde je njegov rad bio veoma zapažen. Sredinom devedesetih u Los Anđelesu je upoznao suprugu Draganu, s kojom je dobio dvoje dece.

Ipak, odlučio je da se vrati u Srbiju. Kao filmski snimatelj radio je na nekim od najvećih domaćih filmova, poput: „Crni bombarder“, „Balkanska pravila“ i „Sjaj u očima“. Između ostalog, radio je serije „Tajkun“ i „Besa“.

Jednom prilikom Rada je rekla da je njen sin u Ameriku otišao na dve nedelje, a ostao 30 godina.  A Radan je jednom prilikom za Blic izjavio da nije mogao da ostane imun na glumu i glumce.

"Da ne volim glumce, bilo bi skandalozno. Odrastao sam u bifeu JDP. Oduvek se trudim da im ugodim. Možda se s tim ne bi složila Anica Dobra, koja mi je jednom prilikom rekla da sam se vežbao na njoj. Trudio sam se da je u Crnom bombarderu slikam što sam lepše znao i siguran sam da to nije rekla u lošem smislu, već iz ljubavi. Nema dobrog kadra bez glumca. Naravno, sve potiče od scenarija", rekao je Radin sin Radan.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: